Jogi nyilatkozat

A a diagnosztikai tevékenységet minden tekintetben a betegek érdekében, azok jelentkezései vagy a beutaló gyógyintézet kérésére végezzük. A vizsgálat előtt, a vizsgálat alatt és a vizsgálat után minden tekintetben betartjuk az Egészségügyi Törvényben foglaltakat, úgy a betegek, a vizsgálatok és a vizsgálatot végző személyek tekintetében.

A használat feltételei
A jelen honlapot ("Honlap") látogató felhasználók a Honlapot saját felelősségükre használják. A Honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket, amelyeket cégünk bármikor jogosult egyoldalúan megváltoztatni.

Információk
Cégünk minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a Honlapon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. Annak ellenére, hogy a Honlap oldalai hozzáférhetőek bármely ország felhasználói számára, a közölt információk kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Cégünk a nem szavatol a Honlapon található tények, adatok vagy más információ hitelességéért, és nyomatékosan elhárít minden felelősséget és kötelezettséget a Honlapon szereplő információkkal kapcsolatban. Felelősség sem Cégünket, sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket nem terheli a Honlap látogatásával kapcsolatban közvetlenül, közvetetten vagy véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért, adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért vagy hiányosságaiért.

Védjegyek, domain nevek
A bejegyzett védjegyek, márkanevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. A cégünk által bejegyzett védjegyeket, márkaneveket és domain neveket senki sem jogosult üzleti céllal használni, illetve mindenki köteles tartózkodni a csepelidoki.hu jó hírnevének megsértésétől.

Szerzői jog és az információk tulajdonjoga
A Honlappal kapcsolatos minden szerzői jog cégünket illeti. Cégünk a Honlapon megjelent információkkal kapcsolatos minden további jogát fenntartja.

Hivatkozások, linkek
Ha Ön a Honlap elhagyásával más internetes honlapra lép át, ezen oldalakon a jelen feltételektől eltérő feltételek érvényesek, továbbá ezen más honlapokon közölt információk helyességéért Cégünk abban az esetben sem vállal felelősséget, ha a Honlapon található hivatkozással jutott oda.

Az adatok biztonsága
A Honlap bizonyos részeinek megtekintéséhez azonosításra szolgáló információkat kell megadnia, amivel Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait azonosítása céljából a Cégünk felhasználja. Cégünk a birtokába került adatokat kizárólag azonosítási célra használja, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, valamint azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.

A Honlapot látogatóktól származó visszajelzések
Cégünk a részére a Honlapot látogatók által elküldött információkat nem őrzi meg.

Információk

Újszülöttekről

Néhány hasznos információ Részletek...

Kulanccsípés

Néhány hasznos információ... Részletek...

Hányás, hasmenés

Néhány hasznos információ Részletek...

Legfrissebb híreink

Információk